Skåne

Skåne

Musik i Syd arbetar för att barn och unga skall få möta musik i olika former och i olika sammanhang. Vi formulerar våra övergripande mål för att tillgodose och utveckla dessa möten med den levande musiken!

Tusen tack till alla som deltog i Deltävling 1,2,3,4,5,6 och 7 av Musik Direkt i Skåne & Kronoberg 2016. Ni var alla fantastiskt grymma och inspirerande! Tack till våra samarbetspartners: Arena 305 & Folkuniversitetet & Dunkers Kulturhus RumEtt & Kulturkvarteret i Kristianstad & Stenkrossen i Lund & BG Musik i Växjö samt AMB i Tingsryd.

Vidare till Riksfinal i Uddevalla 5-7 maj gjorde:


Från Kronoberg:

Ána
Juryns motivering: "Majestätisk atmosfär som ändå är jordnära!"

Från Skåne:

Mother Mersy
Juryns motivering: "Adrenalinkick!"

Hildur Höglind
Juryns motivering: "Fängslande och sagolikt!"
Musik Direkt är Sveriges största och bredaste musiktävling för unga musiker - unik med sin breda nationella och internationella förankring. Tävlingen har pågått sedan 1986. Tävlingen är öppen för alla genrer och unga musiker 13-21 år. Både band och soloakter kan anmäla sig.


Kontakt: Projektledare Musik Direkt – Skåne Kronoberg, Alice Samoilova,
e-post: alice.samoilova@musikisyd.se
tel: +46(0)70-3311206

 
 
 

Nyheter från Skåne

emptyimg

Anmälningsperioden förlängd!

Läs mer »

Inspirationsdag på Palladium i Malmö

Inspirationsdag på Palladium i Malmö

Inspirationsdag på Palladium i Malmö - för alla deltagare i Musik Direkt i Skåne   NÄR: Söndagen den 1 Februari kl.14.30 - 18 VAR:...

Läs mer »

emptyimg

Regionfinal Skåne/Kronoberg

Nu är det klart i Skåne och Kronoberg vilka som har tagit sig vidare till Riksfestivalen. Skåne representeras av "Simon Janke" och "Earth Kids" och Kronoberg av...

Läs mer »

Ännu fler nyheter från Musik Direkt - Skåne